«Кримнашівець» Севастополя: Я не міг уявити, що ми опинимося в такому положенні

«Кримнашівець» Севастополя: Я не міг уявити, що ми опинимося в такому положенні

Економічна ситуація в Севастополі непроста, а місцева окупаційна влада нічого не робить для розвитку міста.

Джерело: Відомості

Економічна ситуація в Севастополі знаходиться в стані стагнації, що викликає критику. Один із затятих севастопольських сепаратистів, «голова Законодавчих зборів» міста Олексій Чалий засудив діяльність законодавчої і виконавчої влади за минулий рік, проведений в окупації. Незадоволений зрадник України тенденціями розвитку міста, внаслідок чого вважає за необхідне відправити у відставку «губернатора» Сергія Меняйла, передає Joinfo.ua з посиланням на ЗМІ Росії.

«Я не задоволений ефективністю роботи влади (виконавчої і законодавчої) за цей рік. Я рік тому не міг собі уявити, що ми опинимося в такому не надто приємному становищі з точки зору реалізації задуманого, яке залишається актуальним. Ми, влада в цілому, не просунулися ні по одному пункту, що, як мені здається, народжує певну соціальну напруженість», — зазначив Чалий.

«Думаю, що кредит довіри виборців близький до виснаження і, якщо влада найближчим часом — до літа — не вживе кроків для того, щоб ситуацію виправити, то головні творці «управлінського успіху» Чалий Олексій Михайлович і Меняйло Сергій Іванович мають всі підстави скласти свої повноваження», — сказав він.

Він незадоволений прушенням кількох кримінальних справ через порушення в сфері ремонту міських доріг.

«Вся влада «з'їла» у 2014 році достатню кількість грошей на ремонтах доріг, заведено багато кримінальних справ. Гарна винагорода за отримані федеральні гроші (на дороги) — це хороші дороги, а не порушені кримінальні справи. Одні люди пішли (з уряду), прийшли нові, але ефекту поки немає», — вважає Чалий.

За його оцінкою, «повістка економічного розвитку — головна для міста».

«Це я говорив рік тому. 14 квітня минулого року я говорив, що стратегією розвитку Севастополя потрібно займатися негайно. Економіка не розвивається», — заявляє Чалий.

Він зазначив, що «уряд Севастополя як би номінально є, але структури уряду з поділом функціональних повноважень немає».

«Неможливо вирішувати завдання, якщо такої структури не існує. Ми, депутати, досі не розуміємо, що за структура, хто за що відповідає», — охарактеризував ситуацію в місті Чалий.

«За рік, на жаль, зрозумілого і кваліфікованого інвестиційного вікна в місті не зроблено», — сказав він, додавши, що «немає правил загальних, відкритих, доступних для інвесторів, які заходять в місто.  

Loading...