Зірку серіалу «Солдати» побили за те, що він чіплявся до дівчини

Зірку серіалу «Солдати» побили за те, що він чіплявся до дівчини

Журналісти розповіли подробиці жорсткого нападу на зірку російського серіалу «Солдати» Олександра Лимарєва. Актор постраждав через те, що чіплявся до дівчини.

Джерело: Відомості

Побиття Олександра зафіксували камери відеоспостереження. За інформацією ЗМІ, російський актор буквально нарвався на неприємності, почавши надавати знаки уваги дівчині, за якою в цей момент впадав один з відвідувачів бару, в якому сталася бійка, пишуть «Дни.ру».

Відеозапис показав, що чоловік подарував своїй супутниці великого плюшевого ведмедя, після чого між ними розгорівся конфлікт. Гостя закладу відсіла за інший столик. Тоді Лимарєв підійшов до дівчини і почав її втішати. Потім парочка почала пристрасно цілуватися і обніматися.

Дарувальник ведмедика, який спостерігав за своєю супутницею, обурився, пише видання LifeNews. Ревнивець окликнув Лимарєва, але він не звернув уваги на чоловіка, продовжуючи з захватом «втішати» дівчину. Потім актор спробував відвести незнайомку з бару з собою, але вона відмовилася.

На записах з камер видно, що Олександр пішов із закладу один, але через якийсь час повернувся і вступив у перепалку з кривдником дівчини. Слово за слово конфлікт переріс у бійку. Коли чоловіків розняли, Лимарєв вийшов у хол бару і чекав свого суперника. Коли той з'явився, бійка продовжилася. Чоловік завдав акторові кілька сильних ударів, після чого виштовхнув його на вулицю, де продовжив бити.

В результаті артист потрапив до лікарні, де йому діагностували забій головного мозку середньої тяжкості, переломи кісток носа зі зміщенням, переломи нижніх стінок орбіти і передніх стінок зовнішнього слухового проходу на крайній кістці. До розслідування нападу на Лимарєва підключилася поліція.

Loading...