В Москві показали, що зробили з Дебальцевим

В Москві показали, що зробили з Дебальцевим

Свідчення страшних вбивств, вчинених самими росіянами.

Джерело: Відомості

Російський блогер Ілля Варламов опублікував фотографії з виставки про російсько-українську війну, що відкрилася в столиці РФ. Серед іншого, як зазначив Денис Казанський, там демонстрували воскові фігури знівечених трупів, відірваних кінцівок і нутрощів, передають «Патріоти України». 

У Москві відкрилася виставка «Речові докази. Донбас. 365 днів». Величезна експозиція на ВДНХ, в павільйоні «Україна». На виставці відтворені сюжети, які показували на фотографіях із зони конфлікту в Україні.

Багато експонатів справжні, кажуть, навіть стела «Дебальцеве» привезена до Москви з України: «Для того, щоб демонтувати напис і перевезти її в Москву, були задіяні десятки людей і спецтехніка».

Виставка всі дні охороняється автобусом поліції, на вході дуже ретельно оглядають і пропускають через рамки. Ніколи раніше поліція охороняла виставки на ВДНХ.

Виставка зроблена все дуже атмосферно, навіть «Газель» привезли із зони конфлікту. В операційній за дверима з написом 18+ лежать люди, поранені після обстрілу. Тут теж все дуже реалістично зробили. Після Москви виставка поїде до Європи.

«Мабуть, телевізор настільки привчив росіян до некрофілії, що країна вже не може обходитися без споглядання розірваних тіл», — здивувався такому ноу-хау російського виставковідання Денис Казанський.

Щодо цієї «феєрії» трупів, яка найкраще відповідає кровожерливості «русского мира», не можна не погодитися з сарказмом блогера:

«Спасибі, що хоч поки з воску їх ліплять, а не везуть з Дебальцевого, як вкрадену стелу».  

Loading...