Терористи перекинули в Донецьк ще десяток танків

Протягом доби в зоні АТО зафіксовано переміщення 27 автомобілів бойовиків, у Донецьк зайшло понад 10 танків та інша бронетехніка і підкріплення бандформувань у живій силі.

Джерело: Відомості

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив керівник групи Інформаційний спротив Дмитро Тимчук.

З його слів, в зоні АТО фіксується переміщення живої сили і бойової техніки бойовиків.

«У Донецьк через Макіївку зайшли 7 танків (2 з них — відновлені після боїв у Дебальцевому). Колона проїхала з бойовою охороною (дві БМП-2)», – повідомив Тимчук.

Він також додав, що у Куйбишевському районі Донецька зафіксовано перекидання поповнення бойовиків, загалом приблизно 100-120 осіб. «У складі підрозділу — 5 танків і 3 вантажних автомобіля, 120-міліметрові міномети», — ниписав він.

За його словами, у районі Тельманового бойовики активно займаються інженерними роботами. «Відзначається перекидання в цей район 4-х одиниць бронетехніки (3 одиниці — БМП-2, 1 - МТ-ЛБ)», — зазначив він.

Окрім того, Тимчук повідомив, що протягом доби в зоні АТО зафіксовано переміщення 27 транспортних одиниць бойовиків.

«В основному транспорт логістики переміщався «північним» маршрутом (11 одиниць) — за Дебальцеве, пройшовши від Луганська через Алчевськ в сторону Єнакієвого і Горлівки. Ще дві колони пройшли: перша через Амвросіївку на Старобешеве, друга — на Сніжне», — зазначив Тимчук.

Loading...