Волинському медику збирають гроші на термінову операцію

Волинському медику збирають гроші на термінову операцію

Лікаря з Волині, волонтерку медичної служби ДУК Тетяну Білінські з Ківерець, яка під час евакуації поранених з Донецького аеропорту отримала сильне отруєння газом, доправили до Луцька.

Джерело: Відомості

Жінці терміново потрібні гроші на трансплантацію печінки.

Про це інформує в мережі Олена Цикіна.

«Щойно повернулась з лікарні, провідувала Таню Білінські. Нагадаю, під час евакуації поранених з Донецького аеропорту вона отримала сильне отруєння організму газом. В результаті цього перестали працювати нирки і печінка, а також тромбоз судин. Нирки вдалося запустити, а от печінку терміново потрібно трансплантувати. Тетяну вже перевезли до Луцька. Таня тримається, у чому я ніскільки не сумнівалась, вона оптимістка по життю! Ні про що не шкодує, і більше того, каже, не вагаючись, поступила б так само, бо якщо не ми — то хто?!!! Але без нашої допомоги їй не обійтись. Операція можлива лише за кордоном...

Друзі, я прошу усіх небайдужих, допомогти медику, яка пройшла весь Майдан, яка рятувала учасників Майдану, а потім бійців на Сході. Кожна гривня — це крок до врятованого життя волонтеру, медику, мамі та просто чудовій людині», — йдеться у повідомленні.

І ще, зі слів Олени, син Тетяни наразі шукає роботу. Працював водієм. Але, каже, що не суттєво наразі ким працювати. Можливо хтось шукає працівника чи знає, де хлопчину можна працевлаштувати? «Давайте допоможемо цій родині разом!» — пише жінка.

Реквізити для фінансової допомоги Тетяни Білінські:

Приватбанк - 4731217110387485 Боско Ганна Лаврентіївна

АТ «Ощадбанк», МФО 303398 КОД ЄДРПОУ 09303328

№ транзитного рахунку за операціями з платіжними картками - 29243900101003,

№ карткового рахунку - 26254510092505, Боско Ганна Лаврентіївна (мама Тані). 

Loading...