Росія стала менше платити вчителям окупованого Севастополя

Зарплата педагогів зменшилася в середньому на тисячу рублів.

Джерело: Відомості

Заробітна плата севастопольських учителів за березень цього року зменшилася в середньому на тисячу рублів. Про це повідомили Новини Криму з посиланням на заяву вчителя школи № 22 Любові Смирнової. 

«Базовий оклад учителя вищої категорії школи № 22 у 2015 році так і залишився в розмірі 15 тис. рублів, а вчитель школи № 30, отримавши «розрахунок», виявила різницю в бік зменшення на 1,200 рублів», — сказала Смирнова.

Крім того, це підтвердила так звана голова Севастопольської міської організації профспілки працівників освіти і науки Тетяна Козлова.

«Люди в шоці. Зарплата в березні виявилася меншою на тисячу порівняно з січнем - лютим 2015 року», — заявила вона.

Своєю чергою, оголошений окупованою владою начальник управління загальної середньої, дошкільної освіти Головного управління освіти і науки Олена Богомолова зазначила, що заборгованість зі стимулюючих виплат за січень-березень погашена. При цьому вона сказала, що в платіжних документах педагогів «не вказана сума стимулюючих».

За словами Богомолової, всі педагоги підписалися в наказі про зміну умов оплати праці педагогам шкіл, дитсадків та прийнятті базової розрахункової одиниці працівників галузі.  

Loading...