Минулої доби терористи найбільше розстрілювали Донеччину

Минулої доби терористи найбільше розстрілювали Донеччину

Супротивник застосовував танки, міномети та гранатомети.

Джерело: Відомості

Протягом минулої ночі бойовики на Донбасі активізували збройні провокації і обстрілювали позиції бійців АТО 28 разів. Про це повідомляє прес-центр АТО. 

Найбільш напруженою була ситуація на Донеччині. Тут ворожі сили вели інтенсивний вогонь у бік українських позицій із мінометів, танків, зенітної установки, автоматичних гранатометів та стрілецької зброї. Обстріли велися у районі населених пунктів Піски, Авдіївка, Опитне, а також шахти Дутовка.

Поблизу Авдіївки та Пісків бойовики відкривали вогонь з артилерії 122-калібру а також застосовували запалювальні боєприпаси під час гранатометних обстрілів.

«На Луганщині противник двічі обстріляв наш опорний пункт зі стрілецької зброї неподалік Старого Айдара, а в районі урочища Суходіл застосував по наших позиціях міномети калібру 120 міліметрів», — йдеться у повідомленні силовиків.

В районі Маріуполя вчорашній вечір минув без обстрілів. Натомість у цьому районі та на Луганщині бойовики активізували повітряну розвідку. Було зафіксовано вісім прольотів безпілотників противника. Один із них над населеним пунктом Тепле поблизу Станиці Луганської був збитий засобами протиповітряної оборони ЗСУ.  

Loading...