Дженніфер Еністон приписали третій місяць вагітності

Дженніфер Еністон приписали третій місяць вагітності

Іноземні журналісти тріумфують: зірка Голлівуду Дженніфер Еністон все ж таки зважилася народити дитину своєму нареченому Джастіну Теру.

Джерело: Відомості

За інформацією поінформованого джерела, 46-річна актриса на третьому місяці.

Іноземні глянцеві видання вже неодноразово повідомляли на своїх обкладинках про вагітність Еністон. Подібні сенсації трапляються приблизно раз на півроку, якщо не частіше. Мабуть, видавці використовують цю качку, щоб розпродати весь тираж. Однак, за чутками, на цей раз все серйозно, передають «Дни.ру».

Співробітники видання Life & Style з посиланням на близького приятеля Дженніфер стверджують, що вона на третьому місяці. Причому, за його словами, справа обійшлася без сурогатної матері: актриса в свої 46 років завагітніла природним шляхом.

На сторінках журналу докладно описується, як Еністон та її бойфренд Джастін Теру уклали парі — вагітна зірка чи ні. Актриса вже зневірилася стати матір'ю, тому поставила гроші на негативну відповідь. У результаті її обранець збагатився на півсотні доларів. «Дженніфер програла, тому що Джастін приніс два різні тести, і обидва вони виявилися позитивними», — розповів по секрету всьому світу співрозмовник журналу.

Все б добре, але в подібні новини мало хто вірить. Видання Gossipcop, що спеціалізується на спростування липових новин, блискавично зв'язалося з офіційним представником пари і з'ясувало, що Еністон не вагітна і не планує народжувати.

Блогери ж розкритикували журнал за абсурд і процитували Дженніфер, яка вже втомилася спростовувати чутки про свою вагітність, яким немає кінця.

«Я розумію, що їм треба продавати журнали, але я насправді старію. Мене вбиває, коли друзі надсилають мені фотографії обкладинок з новинами про мою вагітність. Не дозволяйте робити з себе ідіотів! Мені скоро 50 років, а вони все ще пишуть, що я чекаю дитину!» — обурюється актриса. 

Loading...