В зоні АТО суттєво активізувався транспортний потік: бойовикам везуть підкріплення

У районі Майорського зафіксовано зосередження бронетехніки (перекидання здійснювалося в нічний час, під прикриттям обстрілів).

Джерело: Відомості

На даний момент на цій ділянці зосереджено 15-16 танків і близько 20 ББМ у другому ешелоні. Про це повідомив координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

Зафіксовано переміщення по напрямку н.п. Станиця Луганська через східну околицю Луганська бронегрупи з 4-х одиниць ББМ (2 БМП-2, 1 БМП-1 та 1 - БТР-80), також у складі колони два «Урали» (1 з зенітною установкою ЗУ-23-2 і один з боєприпасами і ЗІП).

Протягом доби в зоні АТО зафіксовано суттєве зростання транспортного потоку в інтересах формувань російсько-терористичних військ. Зокрема, зафіксовано переміщення 51 транспортної одиниці (при звичайній середньодобовій нормі в 22-23 одиниці). Зафіксовано перекидання «північним» маршрутом посиленої («штурмової») роти (65-70 чоловік) військ РФ (військовослужбовці РФ замасковані під місцевих бойовиків). Підрозділ прослідував в район Брянки.

На перегоні Олександрівське - Алчевськ - Дебальцеве зафіксовано 3 транспортних колони, в кожній не менше 10 критих вантажних армійських автомобілів.

Крім того, зафіксовано інтенсивний рух вантажного автотранспорту від н.п.Старобешево і Комсомольське на Тельманове та Докучаєвськ. За даним групи ІС, таким чином здійснюється перекидання матеріально-технічних ресурсів та майна ротної тактичної групи (РТГ), що висунулася на цей напрям раніше. Також зафіксовано зосередження свіжих формувань північніше кордону Павлопіль-Широкино (в районі Чермалик).

Триває перекидання через Макіївку і Єнакієве на Ясиновату і в Куйбишевський і Київський райони Донецька боєприпасів і палива. Відзначено 22 транспортних одиниці, які слідували декількома колонами.

Loading...