В’ячеслав Бутусов розповів про алкоголізм і боязнь сцени

В’ячеслав Бутусов розповів про алкоголізм і боязнь сцени

Знаменитий російський рок-музикант В’ячеслав Бутусов дав відверте інтерв’ю, в якому розповів про свій алкоголізм і жахливу боязнь сцени.

Джерело: Відомості

Лідер групи «Наутілус Помпіліус» повідав, як він опустився на саме дно і хто допоміг йому знову стати на ноги, передають «Дни.ру».

У бесіді з Юлією Меньшовою на шоу «Наодинці з усіма» В'ячеслав зізнався, що свого часу страждав від алкоголізму. Історія його життя могла б закінчитися сумно, але його врятувала кохана жінка — дружина Анжеліка, яка прийшла з ним у студію на ефір.

Дружина допомогла Бутусову впоратися з недугою, тому тепер він допомагає іншим. Хвороба прийшла до рок-музиканта, коли він і учасники його колективу «Наутілус Помпіліус» були на піку популярності. Саме в той період співак практично дійшов до межі.

В'ячеслав пов'язує свою алкогольну залежність зі страхом сцени. Коли він виходив до глядачів, ця дія здавалося йому «позорищем». За словами Бутусова, він досі боїться натовпу і ніколи не вважав себе кумиром.

«Мені не вистачало визначеності, впевненості, все було так хитко, туманно, не було ґрунту під ногами», — згадує рок-музикант.

Анжеліка розповіла, що допомогла чоловікові знайти любов до життя і позбутися алкоголізму. Співак усвідомив, що може втратити дружину, дітей, родину. І тоді вони, взявшись за руки, пішли в храм. У 28 років зірку хрестили.

«Тільки до 30 років я зрозумів, що повинно бути щось, що висвітлює твоє життя», — розповів артист. Зараз В'ячеслав Бутусов, крім музики, займається тренінгами — допомагає людям, що потрапили в біду, позбутися проблем з алкоголем. 

Loading...