Екс-прем’єр визнав, що підтримує терористів і «братню» Росію

Екс-прем’єр визнав, що підтримує терористів і «братню» Росію

Азаров поскаржився, що влада в Україні зараз культивує ненависть до «братньої» Росії.

Джерело: Відомості

Колишній прем’єр Микола Азаров вперше відкрито підтримав терористичне «ополчення» Донбасу, назвавши його боротьбу справедливою, а також порівнявши президента України Петра Порошенка та Кабмін з поплічниками гітлерівської Німеччини. Про це скандальний екс-очільник українського уряду написав на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук. 

Азаров заявив, що Революція Гідності на Майдані була всього лише «жахливою провокацією», а агресія Росії, якої, як він вважає, немає, це лише «основа зомбування населення України» .

Микола Янович переживає, що в Україні тепер відбувається «культивування ненависті до всього російського… Це нацистська ідеологія, яка …. стала основою бандерівських формувань, з тією лише різницею, що «росіяни» стали іменуватися «москалями», – продовжує екс-прем’єр.

«Що стосується російського вторгнення, міфічних танкових колон. Думаю, що в наш час якби це мало місце, то США, європейські лідери мали б про це достовірну інформацію, яка була б надана засобам масової інформації. … міф про російську агресію потрібен для виправдання АТО, а АТО необхідна київській владі для встановлення в країні репресивного режиму і грабежу населення», – запевняє політик.

«Українців зомбують тим, що Донбас – дотаційний, нібито без Донбасу Україна заживе ще краще. Це чергова брехня. Донбас – це не просто територія, це промислове серце української економіки. Формула цього регіону: «Вугілля-енергія-кокс-метал-машини» давала нам майже половину всієї валютної виручки. Тому руйнування Донбасу – це розвал економіки України, це високі податки, високі тарифи, це безвихідна бідність українців надовго», – налякав українців Азаров.

За його словами, єдиним алгоритмом, за яким країна вийде з кризи – мир, переговори з «ополченням» та відновлення Донбасу, а також зміна теперішньої влади.  

Loading...