Кім Кардашьян з родиною відвідала історичну батьківщину

Кім Кардашьян з родиною відвідала історичну батьківщину

Американська тусовщиця Кім Кардашьян вирішила відвідати свою історичну батьківщину.

Джерело: Відомості

Зірка реаліті-шоу, котра народилася в Лос-Анджелесі, проте є наполовину вірменкою, разом із чоловіком репером Каньє Вестом, дочкою та сестрою Хлоєю прибула до Єревану.

Дорогих гостей, як годиться, вітали короваєм та сіллю, передає «Таблоїд».

Припускається, що Кім, яка, до слова, знову брюнетка, приїхала на батьківщину своїх пращурів по татовій лінії з нагоди 100-річчя геноциду вірменського народу.

По прибуттю родини Кардашьян до аеропорту Єревану там яблуко не було де впасти. Натовп фанатів фігуристої Кім ледь вдавалося стримувати поліції. Оселилися гості в готелі «Marriott». У своєму Instagram Кардашьян поділилася першими враженнями від вірменської столиці.

«Любов та гостинність у Вірменії неймовірно прекрасні! Від щирого серця, я не можу повірити, що всі ви, янголята, стоїте коло готелю з квітами та усмішками», — написала Кім, назвавши цю поїздку «мандрівкою всього її життя».

Згодом до Кім, Каньє, Хлої та маленької Норі приєднається решта клану Кардашьян, окрім Кендал Дженнер.

Родина планує відвідати монумент геноциду, музеї, зустрітися з деякими вірменськими політиками та з'їздити до міста Гюмрі, де мешкають далекі родичі Кардашьянів.

У Єревані Кім також планує відзняти декілька сюжетів для свого реаліті «Сімейство Кардашьян». Зауважимо, що реаліті-зірка має вірменське коріння по батькові, громадянину США Роберту Кардашьяну.

Loading...