Ліза Боярська вперше показала трирічного сина

Ліза Боярська вперше показала трирічного сина

Російська актриса Єлизавета Боярська справила триріччя сина Андрія в столиці Франції. У цей день хлопчика оточували тільки найближчі люди.

Джерело: Відомості

На своїй офіційній сторінці в соціальній мережі Instagram Єлизавета Боярська опублікувала свіжу фотографію-колаж, що складається з трьох знімків. На одному зображено тістечко зі свічкою, на іншому — на фоні Ейфелевої вежі малюк у синій куртці (щоправда, спиною до об'єктиву), а на третьому — Єлизавета Боярська з чоловіком, актором Максимом Матвєєвим і сином Андрієм. Однак і на цьому кадрі обличчя хлопчика не видно. Колаж актриса підписала так: «А одному класному хлопцю сьогодні виповнилося 3 роки», пишуть «Дни.ру».

Єлизавета Боярська прибула в Париж в рамках гастролей свого театру. А вже ближче до дня народження Андрія в столицю Франції приїхали Максим Матвєєв, дідусь з бабусею Михайло Боярський і Лариса Луппіан з винуватцем торжества.

Відзначимо, що маленький Андрій зростає вундеркіндом. Незважаючи на свій вік, малюк вражають оточуючих ранніми вміннями: хлопчик сам вибирає собі книги, може без сторонньої допомоги прочитати кілька слів і вже вивчає англійську мову.

Loading...