Терористи нарощують боєготовність і вчаться ремонтувати бойову техніку

Терористи нарощують боєготовність і вчаться ремонтувати бойову техніку

Крім бойової активності, російсько-терористичні війська продовжують активно нарощувати боєготовність своїх формувань та здійснювати заходи мобілізаційного характеру.

Джерело: Відомості

Це відзначає координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

Фактично закінчено формування системи ремонту і технічного обслуговування бойової техніки та транспорту бойовиків на окупованій території. Якщо торік частка повернутої в лад виведеної з ладу бойової техніки становила, за оцінками групи ІС, не більше 5-7%, то сьогодні вона вже досягла показника в 25-30%.

Також активно ведуться роботи з підвищення пропускної здатності основних залізничних і автомобільних комунікацій, контрольованих окупантами, для перекидання озброєнь і матеріально-технічних ресурсів з Росії.

У перебігу минулих діб також зафіксовано різке зростання кількості колон постачання — всього зафіксовано переміщення 44-х транспортних одиниць (здебільшого через «північний» маршрут, значна кількість автотранспорту зафіксовано на перегоні Красний Луч - Дебальцеве (21 машина, в складі двох колон), а також між Алчевському і Стахановим (13 армійських вантажних автомобілів, також у складі двох колон).

Loading...