Вогнева група бойовиків влаштувала засідку, щоб знищити бронетехніку сил АТО

Про це у Фейсбуці повідомив координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

Джерело: Відомості

У районі н.п. Гранітне (південь від Донецька) мобільна вогнева група терористів, озброєна ПТРК, влаштувала засідку і спробувала знищити кілька одиниць бронетехніки сил АТО. Однак, пуски ПТУР із заздалегідь підготованої вогневої позиції були для бойовиків невдалими — жодна з протитанкових ракет не потрапила в ціль. 

Російсько-терористичні війська продовжують проводити перегрупування своїх сил. Зокрема, раніше зафіксована групою ІС на марші танкова тактична група (слідувала через Луганськ) вийшла на Першотравнево-Стахановському напрямку, частина танків (7 машин) пішла в сторону Горлівки. Слідом за танковою колоною через добу тим же маршрутом прослідувало 11 наливних автоцистерн-заправників та 4 одиниці спецавтотранспорту (пересувні механічні майстерні армійського типу).

Зосереджена в районі Старобешевого ротна тактична група бойовиків почала висунення в бік фронту (на захід і північний захід Тельманового, можливо висунення на Докучаєвськ).

У район Новоазовськ - Жовтень - Безіменне продовжує прибувати поповнення для бандформувань, що ведуть запеклі бої з українськими військами в районі Широкино - Чермалик. Відзначається різке зниження в кількості російських найманців, яких перекидають як поповнення, основна частина — місцеві бойовики «ДНР» (найманці з громадян РФ фіксуються в основному в складі екіпажів бойової техніки, що перекидається з РФ). На даний момент в якості поповнення в даний район перекинуто 550-600 чол.

Loading...