Співак Олександр Малінін не хоче знатися з донькою і сином

Співак Олександр Малінін не хоче знатися з донькою і сином

Ольга Зарубіна стверджує, що Олександр багато років не спілкується з сином Микитою.

Джерело: Відомості

Колишня дружина російського співака Олександра Малініна, співачка Ольга Зарубіна, розповіла про взаємини екс-чоловіка і його сина Микити.

Імена Олександра Малініна і Ольги Зарубіної зараз знаходяться в центрі скандалу, пов'язаного з дочкою співака Кірою. Малінін стверджує, що дівчина живе в Америці бомжем, в той час як Зарубіна спростовує слова колишнього чоловіка і погрожує подати на нього в суд за наклеп.

Ольга розповіла кореспондентам «Собеседника» про сина Малініна Микиту і про те, що за скандальними висловлюваннями популярного співака про дітей, на її думку, стоїть не лише Олександр, але і його нинішня дружина Емма.

«Він так говорить не тільки про Кіру, — впевнена Ольга. Я пам'ятаю одне з його інтерв'ю, де він стверджував, що і Микита — ледар, телепень, який весь час приходить або телефонує йому, бо потрібні гроші. Одна і та ж пісня, один і той же сценарій, написаний його дружиною Еммою. Він промовляє заздалегідь підготовлений текст. Причому промовляє, насолоджуючись цим. Чоловік і дружина — одна сатана. Жодного слова правди!»

У Малініна і його дружини Емми є син Антон. Він бізнесмен. На думку Ольги, співак ігнорує інших своїх дітей: «Мене покоробило, коли на програмі стали показувати фотографії, і він вимовив фразу: «У нас є ще один син, Микита», — продовжує Зарубіна. Правда, цього сина він знати не знає, і знати не хоче».

Ольга стверджує, що Олександр багато років не спілкується з Микитою. «Не треба брехати людям, що в них два сини. Вони забули його! Хоча Микита — чудовий хлопець, просто чудовий. Я з ним один раз поспілкувалася і зрозуміла, що він отримав хороше виховання. Микита — культурний, вихований і благородний. Він, напевно, пішов у свою маму Інну або ж свого діда». 

Loading...