Біля Новоазовська помітили дві роти терористів, 7 танків і 22 одиниці ББМ

У районі н.п. Кримське по позиціях українських військ був нанесений вогневий удар силами двох груп бойовиків — піхотної і бронегрупи.

Джерело: Відомості

Про це у Фейсбуці повідомив координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

Група з 3-х БМП-2 під прикриттям мінометного вогню заздалегідь зайняла позицію для обстрілу, після чого противник здійснив масований обстріл позицій сил АТО, використовуючи стрілецьке озброєння, озброєння БМП, 120-мм міномети і зенітні установки ЗУ-23-2. Спроби бойовиків витіснити українські війська з займаних ними позицій успіху не принесли. Українські війська відкрили вогонь у відповідь.

Зафіксовано переміщення в район н.п.Безіменне і Новоазовськ змішаної батальйонно-тактичної групи (БТГ) противника. У її складі — дві посилені роти (200-220 чол.), 7 танків, 22 одиниці ББМ.

Триває посилення формувань російсько-терористичних військ на Артемівському напрямку (відзначене перекидання на даний напрям 3 ББМ і 6 танків через н.п.Чернухіно).

У Куйбишевському та Київському районах Донецька продовжується формування передових мобільних груп бойовиків для дій на ділянці Красногорівка - Авдіївка. Для цих цілей в перебігу минулих 2-х діб з району Сніжного і Амвросіївки перекинуто відразу 23 одиниці бронетехніки (в основному відновлена після ремонту), в тому числі 10 танків.

Російсько-терористичні війська на Донбасі продовжують відновлення боєздатності своїх формувань і створення запасів матеріально-технічних ресурсів. Протягом доби зафіксовано переміщення 38 транспортних одиниць у складі конвоїв постачання з РФ (16 з них — паливозаправники, 5-6 од. — спеціальний автотранспорт). Рух переважно здійснювався «північним» маршрутом (від Лутугиного, Луганська на Алчевськ, Перевальськ, потім безпосередньо в райони зосередження бандформувань в районі н.п.Стаханов, Брянка, Первомайськ). Також зазначено рух транспорту постачання за маршрутом через Чорнухине - Дебальцеве - Вуглегірськ на Ясиновату і «Горлівський гарнізон» терористів.

Loading...