За вчорашній вечір бойовики 20 разів стріляли в сили АТО

6 квітня з 18 години вечора до півночі ситуація у зоні АТО залишалася неспокійною.

Джерело: Відомості

За цей час зафіксовано 20 випадків порушень терористами режиму припинення вогню. Про це повідомляється на сторінці прес-центру АТО у Facebook.

«Здебільшого в ході збройних провокацій бойовики використовували стрілецьку зброю. Крім того, злочинці провели шість мінометних обстрілів наших позицій», – йдеться у повідомленні.

У штабі АТО зазначили, що найбільша активність ворога зафіксована в Донецькій області. Так, з 18:05 до 18:12 обстрілу із самохідного міномету «Нона» зазнали позиції українських військ поблизу населеного пункту Гранітне.

«З 18:35 до 19:50 ворог обстріляв зі ствольної артилерії калібру 122 мм та 82-мм мінометів українські позиції в районі міста Авдіївка. Крім того, з 19:36 до 19:40 під мінометний обстріл потрапили наші позиції в районі Опитного», – наголошується у повідомленні.

На Луганщині з 20:35 до 20:40 бойовики обстріляли з мінометів, бойової машини піхоти та стрілецької зброї опорний пункт українських військ південніше міста Сокольники.

В районі Маріуполя поблизу населеного пункту Широкине ворог двічі застосував по українських позиціях 120-міліметрові міномети.

По населених пунктах бойовики вогонь не відкривали.

«Наші підрозділи на провокації ворога не піддаються і вогонь відкривають лише у відповідь, коли є пряма загроза життю військовослужбовців. Крім того, вздовж усієї лінії розмежування українські військові укріплюють оборону», – додали у прес-центрі АТО. 

Loading...