ЗМІ подейкують, що Анджеліна Джолі втрачає зір після нещодавньої операції

ЗМІ подейкують, що Анджеліна Джолі втрачає зір після нещодавньої операції

У відомої голлівудської актриси Анджеліни Джолі почалися ускладнення після видалення яєчників і фаллопієвих труб.

Джерело: Відомості

Як з'ясували папараці, артистка не тільки переживає клімакс, а й стрімко втрачає зір.

Зарубіжні репортери примітили Анджеліну Джолі з дочками Захарою і Шило в магазині оптики, де 39-річна голлівудська діва приміряла окуляри. Журналісти негайно заявили про те, що втрата зору пов'язана з операцією, яку нещодавно перенесла Джолі у своїй превентивній боротьбі з онкологічним захворюванням, передають «Дни.ру».

Кажуть, крім різкого погіршення зору актриса страждає через клімакс. Анджеліна зізнавалася, що їй доводиться пити гормональні препарати, щоб знизити ефект свого незавидного стану. Тим не менш, як упевнилися папараці, які бачили артистку в магазинах з дітьми, Джолі прекрасно виглядає.

У пресі пройшла інформація про те, ніби Джолі вирішила кинути кінематограф і повністю присвятити себе сім'ї. Причиною стала все та ж боротьба з можливим онкологічним захворюванням. Нібито артистка так злякалася того, що може померти раніше часу, втративши чоловіка, актора Бреда Пітта і дітей, що зважилася не тільки на видалення молочних залоз більше року тому, але й на операцію з усунення яєчників і фаллопієвих труб (її близькі родичі хворіли на рак грудей і яєчників).

У підсумку Джолі захотіла порвати і з кінематографом, щоб весь свій час присвятити тільки сім'ї і стати справжньою мамою і домогосподаркою. 

Loading...