Тимчук каже, що навіть ватажки терористів не знають, коли почнеться тотальний наступ

Тимчук каже, що навіть ватажки терористів не знають, коли почнеться тотальний наступ

Дату початку наступу російсько-терористичних військ на Донбасі наразі не знають навіть ватажки самопроголошених «ДНР» і «ЛНР».

Джерело: Відомості

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив координатор групи «Інформаційний спротив», народний депутат України Дмитро Тимчук.

«Ми не знаємо, коли почнеться повномасштабний наступ з боку російсько-терористичних військ. Цього не знає і керівництво «ДНР» і «ЛНР» – як свідчать події часів Іловайської трагедії та боїв на Дебальцевському плацдармі, прийняті в Москві рішення озвучуються у вигляді вказівок терористам в останній момент», – написав він.

Водночас, за інформацією Тимчука, на сьогодні три основні ударні угруповання російсько-терористичних військ уже сформовані, також активно проводиться розвідка позицій українських військ (від диверсійно-розвідувальних груп до радіотехнічної розвідки), на тактичному рівні терористи намагаються на деяких напрямках (Авдіївка, Широкине) витіснити українські війська із займаних позицій для створення зручної для бойовиків «конфігурації» лінії зіткнення сторін.

«Аналогічну картину ми спостерігали в кінці минулого року, і на початку цього року почався широкомасштабний наступ терористів, що закінчилося в результаті втратою нами Дебальцевського плацдарму. Тобто факт у тому, що Україна повинна бути готовою до широкомасштабного наступу вже сьогодні», – підсумував Тимчук.

Loading...