Терористи посварилися з Кремлем, який не хоче визнавати трупи найманців

Терористи посварилися з Кремлем, який не хоче визнавати трупи найманців

Російські журналісти розслідували появу в Ростові безлічі свіжих могил з табличками НМ — «неизвестый мужчина».

Джерело: Відомості

Блог pauluskp цитує директора кладовища, який заявив, що «ополченців» він тут ховати не міг, а це просто невпізнані тіла, зібрані на вулицях Ростова. На новій ділянці за інформацією журналістів — більше 500 свіжих тіл, передає «Новое время».

ЗМІ розслідували причину транспортування трупів у Росію, яка пов'язана з ланцюжком скандалів і конфліктів між терористами ДНР і ЛНР і їх російськими кураторами. За інформацією журналістів, соратники загиблих російських солдатів вважають їх героями, всупереч публічному запереченні Росією їх існування.

Блогер зазначає, що з ЛНР і ДНР в Росію не раз приходили «похоронки» родичам загиблих, в яких описувалися обставини і місце загибелі з відміткою, що солдат «героїчно загинув за свободу «Новоросії».

За інформацією ЗМІ, ФСБ і кремлівські пропагандисти, які переконували всіх у відсутності російських військ у Донбасі, вирішили всіх загиблих не-громадян України вивозити в Ростов, де підлеглі Москві «правильно оформлять трупи».

«Якщо «відпускник» — записували як загиблого на навчаннях, якщо найманець з родичами — нещасний випадок, а якщо без родичів або впізнати неможливо — просто непізнаний кримінальний труп, на вулиці валявся», — пише блогер. У той же час, за його словами, бойовики часто ховають своїх на місці, створюючи своєрідні «алеї слави».

«Не хочуть найманці, щоб їх бойових товаришів заривали як собак, на Північному кладовищі Ростова. І регулярно скандалять з цього приводу з «центральною» владою. Тим не менш, «центральна» влада, тобто банди під керівництвом Плотницького та Захарченка, справно відсилає рефрижератори з трупами в Ростов, чітко дотримуючись інструкції ФСБ», — підсумував блогер.

Loading...