Терористи готуються до наступу

Терористи готуються до наступу

Заступник командувача АТО полковник Валентин Федичев відзначає передислокацію військової техніки бойовиків і прогнозує їх настання.

Джерело: Відомості

Про це повідомляє прес-служба Донецької обласної військово-цивільної адміністрації, пише УНН.

«Всупереч всім пунктам Мінських домовленостей, бойовики «ДНР» та «ЛНР» продовжують готуватися до наступальних дій. Для цього з Антрациту на Дебальцеве 1 квітня прослідувало 3 танки, 5 РСЗВ Град, 7 вантажних автомобілів з боєприпасами», — заявив Федичев.

Замкомандувача АТО також зазначає, що 31 березня з Росії, через КПП «Ізварине», в сторону Луганська в'їхала колона військової техніки у складі 8 вантажних автомобілів з боєприпасами та військовим майном.

Федичев підкреслив, що серед вантажів, які 26 березня доставив черговий російський «гуманітарний конвой» і розвантажили в Іловайську, були радіоелектронні прилади, танкові і переносні радіостанції, «а не борошно, олія та ліки».

Федичев також закликає жителів Донбасу до протидії бойовикам окупованих територій, які використовують мирних жителів для забезпечення військової техніки.

«Бойовики «ЛНР» руками луганчан на території Луганського тепловозного заводу і заводу «Маршал» ремонтують військову техніку бойовиків, з якої вони збираються стріляти по українським солдатам», — заявляє Федичев.

За його словами, донецькі залізничники 1 квітня забезпечили прибуття на станцію Дебальцевого чергового ешелону з військовою технікою та забезпечили її пальним. «31 березня на залізничну станцію Іловайськ прибуло 6 цистерн з паливом, а на станцію Амвросіївка — 20 платформ з гусеничною військовою технікою», — уточнив замком АТО.

«Немає сумніву, коли донецькі залізничники побачать розстріляні з російських танків житлові будинки з мирними жителями, вони відчують причетність до цього злочину», — заявив Федичев.

Loading...