Зірка «Сутінків» Роберт Паттінсон заручився зі співачкою Талією Бернетт

Зірка «Сутінків» Роберт Паттінсон заручився зі співачкою Талією Бернетт

Зірка «Сутінків» Роберт Паттінсон, ймовірно, незабаром поєднає себе узами шлюбу зі співачкою Талією Бернетт.

Джерело: Відомості

Не так давно в ЗМІ з'явилася інформація, згідно з якою популярний актор Роберт Паттінсон і його нова кохана Талія Бернетт обмінялися обручками. Проте лише зараз з'явилися підтвердження того, що пара дійсно заручена, передає Viva.

Колишній коханий Талії в інтерв'ю виданню Vulture проговорився про заручини екс-подруги. Коли його запитали про можливу співпрацю з Бернетт, він сказав, що вона зараз зайнята більш важливими справами.

«Вона зараз в основному гастролює, так що кожен раз, коли я їй телефоную, вона виявляється в якомусь новому місці. До того ж, вона заручена, так що їй не до цього», — відверто розповів T-Pain.

Після того, як журналіст уточнив, чи дійсно він правильно зрозумів і Талія з Робертом заручені, репер підтвердив свої слова.

«Так, вона заручена зі стариною Патті. Не знаю, чи хотіла вона, щоб хтось про це дізнався», — повідомив T-Pain. Однак незабаром на своїй особистій сторінці в соціальній мережі колишній коханий Бернетт поспішив спростувати свої слова, і сказав, що все це — лише першоквітневий жарт. Але за інформацією популярного видання People, пара дійсно незабаром збирається одружитися.

Loading...