У Дебальцеве прибуло 11 вагонів з боєприпасами і спорядженням для бойовиків

У Дебальцеве прибуло 11 вагонів з боєприпасами і спорядженням для бойовиків

Про це повідомив координатор групи ІС Дмитро Тимчук.

Джерело: Відомості

У перебігу минулих діб зафіксовано переміщення з РФ в окуповані райони Донбасу (крім машин т.зв. «гуманітарного конвою») близько 28 транспортних одиниць автомобільної техніки, ще 8 одиниць відзначені як спеціальна техніка та обладнання. 

Велика частина переміщалася «північним» маршрутом - через Алчевськ, Дебальцеве, Єнакієве. Частина колон постачання була зафіксована на відрізку між Н.П.Краснов Луч і Дебальцеве, за н.п. Шахтарськ було відзначено 2 колони (6 і 7 критих вантажних армійських автомобілів). Крім того, спостерігається перекидання через Стаханов і Алчевськ інженерної (будівельної) техніки на передові позиції бойовиків в районі Бахмутської траси (1 грейдер, 1 бульдозер і 2 екскаватора, що слідували як у складі колон постачання, так і самостійно в бік позицій бойовиків).

На під'їзні колії станції Дебальцеве, де обладнаний тимчасовий пункт розвантаження, прибув ешелон з товарними вагонами (11 одиниць) з боєприпасами, частково з продовольством і спорядженням.

Відзначається інженерне обладнання позицій російсько-терористичних військ в районі н.п.Кримське і на Артемівському напрямку.

Loading...