«Друга ріка» влаштує благодійний концерт з бандуристами

«Друга ріка» влаштує благодійний концерт з бандуристами

Гурт «Друга ріка» вирішив проекспериментувати. У травні музиканти вийдуть на сцену Національної опери в супроводі академічного оркестру народних інструментів НАОНІ.

Джерело: Відомості

Вперше в історії українського шоу-бізнесу рок-музиканти використають у своїх піснях по-справжньому народні інструменти, передає «Таблоїд».

«Звичайно ж, ми не обійдемося без величезної струнної групи зі скрипками, віолончелями та контрабасом. Але найголовніше — у цьому концерті ви почуєте бандури, що огортають містикою і ностальгією, цимбали, що забирають кудись у гори, і кобзи, що створюють унікальний акомпанемент, властивий тільки «народникам», — розповів фронтмен гурту Валерій Харчишин.

Важливо, що група виступить два дні поспіль 13 і 14 травня. Ці концерти нестимуть благодійний характер. Частину зібраних коштів перерахують військовим.

«Це буде адресна допомога військовим, пораненим, інвалідам. Ми точно не будемо вдаватися до послуг посередників і фондів — ми не раз були в зоні АТО і здогадуємося що кому необхідно. І, звісно, ми відзвітуємо перед людьми», — пообіцяв Харчишин.

Loading...