Аксьонов хоче приструнити мешканців Криму, які скаржаться на нього Путіну

Аксьонов хоче приструнити мешканців Криму, які скаржаться на нього Путіну

Масові скарги на свавілля та неробство самопроголошеної влади Криму завалили приймальню гаранта РФ.

Джерело: Відомості

Самопроголошений «глава» анексованого Росією Криму Сергій Аксьонов вимагає покарати тих, хто «безпідставно» скаржиться на дії окупантів у Криму президенту РФ Володимиру Путіну, передають Патріоти України.

Так Аксьонов відреагував на слова «віце-прем’єра» Криму Лариси Опанасюк на засіданні Ради міністрів «республіки», яка повідомила, що в Криму з’явилися люди, які масово скаржаться до приймальні президента Росії на органи влади.

За її словами, при цьому, часто викладаються невірні факти, спрямовані на дискредитацію самопроголошеної влади Криму. Аксьонов у відповідь на це зазначив, що такі «письменники» будуть покарані.

«Всіх до тями приведемо, і письменників, які викладають факти, що не відповідають дійсності, приведемо до тями. Хто правду пише – будь ласка, тільки прохання, пишіть спочатку нам. Щоб ми президента нашого не відволікали нашими питаннями, які в змозі самі вирішити», – сказав так званий глава Криму.

Він не уточнив, хто визначатиме правдивість скарг на кримську владу, найімовірніше, йдеться про те, що оцінку скаргам будуть давати самі чиновники окупованого Криму.

Звичайно, сумнівно, що на таке самоуправство Аксьонов навряд чи відважився би сам. Скоріш за все його попередили з Кремля, щоб приструнив своїх підлеглих. Адже ті, що рік тому волали за «Расєю!» за традицією на всі негаразди жаліються «царю-батюшці».  

Loading...