Курнікова повернулася до Енріке Іглесіас, щоб мати дітей

Курнікова повернулася до Енріке Іглесіас, щоб мати дітей

Російська тенісистка Анна Курнікова все-таки повернулася до співака Енріке Іглесіаса, і тепер пара налаштована на створення домашнього вогнища і виховання дітей.

Джерело: Відомості

Розлучені в жовтні Енріке Іглесіас та Анна Курнікова знову разом: пару застукали під час водної прогулянки в Іспанії, куди відомий латиноамериканський артист привіз свою колишню дружину не стільки на відпочинок, скільки вдруге представити батькам, пише «Собеседник».

Про те, що 33-річна Анна була дружиною Енріке, стало відомо тільки після того, як хлопець проговорився про їх розлучення. До тих пір обидва старанно шифрувалися, час від часу розповідаючи, що штамп у паспорті нічого не змінить, бо багато не те що в шлюбі — просто разом стільки років прожити не в змозі.

Брехню легко пояснити: основна аудиторія співака — дівчата, багато з яких таємно сподівалися витіснити напористу блондинку, адже подруга — зовсім не те ж саме, що дружина. Можливо, признайся Енріке, що обтяжений сім'єю, і його альбоми так і не стали б 227 разів золотими та 116 разів платиновими. З тієї ж причини пара всі ці роки старанно обходила питання дітей.

Тепер же, на порозі 40-річчя, Іглесіас-молодший раптом задумався про речі, про які раніше навіть чути відмовлявся. І за розповідями свідків, дуже зворушив батька, розповівши тому, що нарешті — після майже 14 років стосунків з російською тенісисткою — планує обзавестися потомством. Хуліо, який встиг за свої сімдесят з гаком років вісім разів стати татом, навіть розплакався.

Можливо, недруги Курнікової пригадають, що приблизно за тим же сценарієм розвивалися і її стосунки з хокеїстом Сергієм Федоровим. Як з'ясувалося через багато років, спортсмени були таємно одружені, проте розлучилися після того, як Ганна проміняла чоловіка на іншого хокеїста — Павла Буре. Але з «російською ракетою» у неї не склалося, і Анна повернулася до Сергія. Щоб знову піти від нього до іншого. 

Loading...