Невідомий вистрелив у спину керівнику столичного вишу

У Києві невідомі стріляли у керівника одного з столичних вишів. Про це повідомили у прес-службі столичного управління МВС.

Джерело: Відомості

Вчора о 22.40 до чергової частини Шевченківського районного управління столичної міліції на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Баговутівській заявник начебто почув постріли.

На місці події працівники районного управління встановили, що 56-річний чоловік отримав вогнепальне поранення спини, коли заходив до ліфтової кабіни. Киянина госпіталізували.

Правоохоронці встановили, що потерпілий працює на керівній посаді в одному з вищих навчальних закладів Києва. Він повідомив, що конфліктів, напружених стосунків на роботі чи в інших сферах не має. Зараз потерпілий знаходиться в лікарні, його життю нічого не загрожує.

Розпочато кримінальне провадження за вчинення замаху на вбивство.

Міліціонери проводять оперативно-розшукові та слідчі заходи щодо встановлення особи, яка скоїла кримінальне правопорушення, а також з’ясовують мотиви вчинення злочину.

Згодом стало відомо, що стріляли у спину першого проректора Академії післядипломної медичної освіти імені П.Шупика, Юрія Вдовиченка.

Проректор із вогнепальним сліпим проникаючим пораненням лівої лопаткової ділянки був направлений у лікарню.

Loading...