Володимир Вдовиченков вчетверте одружився

Володимир Вдовиченков вчетверте одружився

Російські актори Олена Лядова і Володимир Вдовиченков одружилися. На врученні премії «Ніка» артистка з’явилася з обручкою.

Джерело: Відомості

На заході, що пройшов 31 березня, багато з гостей помітили, що заручальна обручка на безіменному пальці 34-річної Олени змінилася класичним перснем з жовтого золота. Зірка «Левіафана», не ховаючись, позувала з новим аксесуаром і таємниче посміхалася, прикриваючи рот рукою, пишуть «Дни.ру».

Вгледіти таку ж обручку на руці Володимира Вдовиченкова не вдалося, так як актор перебуває на гастролях з Театром Вахтангова в Санкт-Петербурзі. Однак не залишається жодних сумнівів, що пара оформила свої стосунки. Для Лядової це перший шлюб. А ось для Володимира — четвертий.

Факт одруження підтвердили родичі родини. «Ми з моєю дівчиною привітали Олену з нагородою за головну жіночу роль по СМС, так як було вже пізно. Дуже переживали, адже тепер вона нам рідна людина. Можливо, ми теж скоро візьмемо з них приклад і розпишемось», — ділиться радістю брат Володимира Костянтин Вдовиченков.

Олена щаслива. «Велике спасибі за привітання, але ми з Володею не любимо говорити про наше особисте життя. Це тільки наша з ним планета», — каже акторка.

Нагадаємо, стосунки акторів почалися на знімальному майданчику фільму Андрія Звягінцева «Левіафан». Про це громадськість дізналася навесні минулого року, коли в Каннах закохані перестали приховувати свої стосунки. B червні на «Кінотаврі» Лядова і Вдовиченков зняли всі питання стосовно їхнього роману.

Loading...