Терористи «Харківські партизани» погрожують убити Порошенка та Авакова (відео)

Організація диверсантів і терористів «Харківські партизани» у середу, 1 квітня, оприлюднила відеозвернення з погрозами на адресу перших осіб держави та керівництва Харківської облдержадміністрації.

Джерело: Відомості

Відеозвернення під назвою «Термінове звернення координаційного штабу «Харківських партизан» з'явилося в соціальних мережах вночі, повідомляє depo.ua.

Речник терористів, маловідомий харківський співак Філіп Екозьянц, звернувся до «всіх, хто прийшов на Слобожанщину, та підлістю й обманом захопили владу», активістів «Правого сектору», футбольних ультрас і «особисто Авакова, Наливайченка, Порошенка, Геращенка, Балути, Райніна та їх спільників».

«Ми зробимо так, щоб ви навіть думати боялися перебувати на нашій землі, на вулицях наших міст, щоб ви навіть боялися з дому виходити. Тепер земля почне горіти у вас під ногами вже найближчі 48 годин. Закликаємо всі групи приєднатися до нашої операції прямо зараз і до повного знищення ворога», — пригрозив терорист.

Як повідомлялося, у Харкові 30 та 31 березня на залізниці сталося дві диверсії. Невідомі підірвали цистерну з паливом для Збройних Сил України та мостову переправу. Служба безпеки України на за цими фактами розпочала розслідування за ст. 113 Кримінального кодексу України (диверсія).

Нагадаємо, раніше група «Харківські партизани» брала на себе відповідальність за скоєні на території області диверсії та терористичні акти.

Loading...