На Луганщині один військовий підірвався на розтяжці, ще один поранений у бою

У Станично-Луганському районі внаслідок бойового зіткнення з диверсантами поранений український військовий.

Джерело: Відомості

Ще один боєць підірвався на розтяжці. Про це повідомили у прес-службі керівника Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Геннадія Москаля.

Вчора, 31 березня, близько 3-ї години розвідувально-диверсійна група бойовиків пробралася на контрольовану Україною територію поблизу села Сизе Станично-Луганського району й натрапила на українських військових.

«Відбулося коротке бойове зіткнення, в ході якого один український військовослужбовець отримав легке поранення. Загрози його життю немає», — сказано у повідомленні.

Як повідомили у прес-службі, вчора біля с.Комишне Станично-Луганського району 30-річний український військовий, мешканець Львова, зачепив встановлену невідомими особами розтяжку й підірвався на протипіхотній міні. Поранений госпіталізований.

Загалом за вчорашній день та минулу ніч бойові дії зафіксовані на кількох напрямках — на околиці Кримського тривали періодичні перестрілки між бойовиками та українськими силовиками, а на автодорозі Бахмутка в Станиці Луганській та Троїцькому (Попаснянський район) чулися відголоски вибухів.

Інформація про постраждалих серед мирного населення не надходила, руйнувань інфраструктури немає.

Loading...