Максим Галкін розповів про пустощі своїх малюків

Максим Галкін розповів про пустощі своїх малюків

Російський телеведучий Максим Галкін розповів про особливості виховання дітей.

Джерело: Відомості

Молодий батько і чоловік Алли Пугачової зізнався, що для півторарічних Лізи і Гаррі «він — привід розважитися», пишуть Дни.ру.

«Я люблю, коли Ліза і Гаррі прибігають в спальню, зачіпають мене, будять, або сам приходжу до них зранку: спершу — до Лізи, потім — до Гаррі. Для дітей кожна моє поява — прийменник пограти і розважитись. Я розбурхую їх своєю присутністю: як тільки потрапляю в їх поле зору, вони починають колобродити», — розповів телеведучий.

Він зізнався, що часто грає з дітьми в хованки чи включає їм диск співачки Любаші з веселими пісеньками з мультсеріалу «Барбарики», який вони обожнюють: «Варто дітям їх почути, відразу починають пританцьовувати… Так що укладати малюків спати у мене не виходить — це робить Алла або няня».

Коли діти підростуть, Галкін збирається дозувати їх перебування в Інтернеті.

«Мене лякає картина: підлітки та дорослі сидять в кімнаті вп'ятьох, втупившись у телефони, і спілкуються між собою знову ж тільки через цю фігню. Безумовно, повністю ізолювати себе не можна: це частина сьогоднішніх реалій. Але хоч якось на етапі розвитку захистити дитину хотілося б. Гаджети — це чудово, але я переконаний, що вони обмежують розвиток фантазії. Чим менше у дитини іграшок, особливо електронних, тим більше вона пізнає себе, більше думає, гуляє», — вважає Максим. 

Loading...