Кремль у цьому році не буде закликати росіян відпочивати у Криму

Кремль у цьому році не буде закликати росіян відпочивати у Криму

Мовляв, як міст через Керч побудують – тоді і закличуть росіян на відпочинок в Криму.

Джерело: Відомості

Уряд РФ відмовився від ідеї в літньому сезоні 2015 рекомендувати співробітникам держкомпаній відпочинок на кримських курортах, повідомляють Патріоти України з посиланням на Спротив. 

«Влітку 2014 року по дорученням віце-прем’єра Дмитра Козака в Криму діяла федеральна адресна програма завантаження туристичної інфраструктури півострова, в рамках якої на кримських курортах відпочили 136,5 тис. співробітників держкомпаній, федеральних міністерств і відомств», – йдеться в повідомленні.

Цього року такої програми немає, заявила прес-секретар Міністерства курортів Криму Інна Германчук. Представник віце-прем’єра Козака уточнив, що програми як такої не було й торік, йшлося просто про рекомендації. Однак на 2015 рік і вони не давалися.

Нагадаємо, самопроголошений «міністр» курортів і туризму Республіки Крим Олена Юрченко в грудні 2014 року заявила, що курортний сезон 2015 буде, швидше за все, гірше минулого. За даними Юрченко, дві третини туристів у 2014 році прибули до Криму через поромну переправу, і «вчинити вдруге такий подвиг» більшість з них не готова.

Люди, за словами Юрченко, мають намір чекати будівництва моста через Керченську протоку.

«Треба буде дуже напружуватися (в 2015 році), щоб хоча б вийти на цифри цього року», – резюмувала Юрченко.  

Loading...