Бойовикам надійшло підкріплення

Бойовикам надійшло підкріплення

Крім зростання бойової активності, терористи активно продовжили посилення своїх ударних тактичних груп на певних напрямках.

Джерело: Відомості

Про це у Фейсбуці пише координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

Через Лутугине - Перевальськ - Алчевськ («північним» маршрутом) зафіксовано переміщення декількох колон постачання — всього 27 одиниць транспортних одиниць різного призначення, включаючи вантажні автомобілі, паливозаправники, спеціальні автомобілі (в основному пересувні майстерні та машини зі спеціальним інженерним обладнанням). Крім того, на під'їзних шляхах до Дебальцевого розвантажені 3 вагони з боєприпасами — в основному 122-мм Нурсі до РСЗВ «Град» (боєприпаси відвезені в район н.п.Чернухино).

По «південному» маршруту також тривало перекидання матеріально-технічних ресурсів, предметів постачання і бойової техніки в район Донецька і південніше даного населеного пункту. Всього зафіксовано близько 34 одиниці техніки (з них 26 одиниць — транспорт постачання).

На Артемівському напрямку відзначено прибуття з Донецька 2-х тактичних груп ротної ланки, розгорнутих на флангових позиціях в районі н.п.Луганське і Світлодарськ. На даний момент північніше Дебальцевого зосереджено 22-24 танків терористів, 38 ББМ, до 1 500 чол. у складі трьох основних тактичних груп батальйонного рівня і дрібніших формувань. Підтримуюча їх артилерія відтягнута за трасу Луганськ - Донецьк (північніше неї діють лише невеликі артгрупи по 3-4 знаряддя).

В районі Донецька, Горлівки і Докучаєвська відзначається робота 3-х вузлів радіотехнічної розвідки (РТР) російсько-терористичних військ. У районі Старобешевого відзначається наявність нової радіомережі (хоча противник намагається підтримувати режим радіомаскування в цьому районі, намагаючись приховати прибуття в цей район свіжої БТГ, про яку раніше повідомляла група ІС).

Loading...