Політик: У Росії не залишилось сил, щоб продовжувати війну

Заяви про можливість використання Росією ядерної зброї свідчать про останні зусилля хоч якось залякати Україну та світ.

Джерело: Відомості

Російський опозиційний політик, голова партії Західний вибір Костянтин Боровой вважає, що Україна повинна дати гідну відсіч агресії РФ. Про це пише видання Обозреватель. 

На запитання, як довго Росія зможе продовжувати війну, Боровой відповів:

«Я думаю, що розмови про можливість застосування ядерної зброї свідчать про те, що сил у Росії вже просто немає. Зараз мова йде про якісь останні зусилля. Якщо Україна буде достатньо серйозно відповідати на ці військові зусилля, то все може швидко припинитися».

«Те, коли буде звільнена східна частина України і Крим, це питання не до Путіна і не до бандитів, які сьогодні займаються розбоєм на території Донбасу. Це питання до Порошенка: коли українська влада всерйоз візьметься за вирішення цієї проблеми?!» – підкреслив він.

«Якщо буде чітке рішення звільнити ці землі, то дії Путіна і сепаратистів не зможуть цьому завадити. Тут можна провести паралелі з Другою світовою війною. Уявіть собі, що Сталін, Рузвельт і Черчілль сидять і думають: «А чого нам чекати від Гітлера?». А нічого не очікувати. Розраховувати на те, що це – садист, звір, загроза всьому людству. Потрібно діяти. Без застосування сили нічого не добитися. Спроба дипломатичного врегулювання конфлікту тільки створить Придністров’я-2, Абхазію-2 і так далі», – переконаний політик. 

Loading...