Настя Каменських стала чорним ангелом у новому кліпі

Настя Каменських стала чорним ангелом у новому кліпі

Співачку Настю Каменських жорстоко позбавили «крил», а її продюсер Потап просто стояв і дивився.

Джерело: Відомості

Саме такий сюжет ліг в основу нового відео дуету на пісню з дивною назвою «Бумдиггибай», передає «Таблоїд».

«Це історія про складність вибору, який належить зробити кожному», — так пояснює свій задум режисер Леонід Колосовський, який зробив з Насті чорного янгола.

«У кожному з нас живе чиста істота, але тільки пройшовши через біль і страждання можна по-справжньому полюбити. Щоб випробувати це почуття, потрібно бути людиною, а не Ангелом!» — зазначив Колосовський.

Вперше в кліпі Потапа і Насті три головних героя. Для зйомок навіть запросили іспанського актора.

Кліп знімали на Кіпрі. Найдовше шукали автомобіль у ретро-стилі. З безлічі машин зупинили вибір на «Mercedes», у якого виявилася механічна коробка передач. Тож Потапу довелося згадувати навички водіння на механіці.

«…Головним нашим завданням було донести ідею про силу всепоглинаючої земної любові, заради якої навіть ангели готові відмовитися від усіх своїх привілеїв і стати звичайними людьми», — поділився Потап.

«Мені настільки сподобалася ідея кліпу, що це надихало і допомагало впоратися з будь-якими складностями. Найважча сцена була на обриві над Середземним морем. Дув пронизливий вітер, а на мені було настільки легка і сукня, що можна сказати, я була практично голою…» — розповіла Настя.

Loading...