Маша Малиновська звинуватила завжди усміхнену Йолку в лицемірстві

Маша Малиновська звинуватила завжди усміхнену Йолку в лицемірстві

Маша Малиновська звинуватила популярну співачку Йолку, чий хіт «Прованс» звучав недавно з кожної праски, в лицемірстві.

Джерело: Відомості

Сексуальна російська телеведуча викрила у своєму мікроблозі не тільки виконавицю, а й учасниць конкурсу краси «Міс Росія».

На думку Маші, і в Йолки, і численних потенційних «міс» є фальш. Телеведуча вважає їх широкі голлівудські посмішки нещирими. Сама Малиновська посміхатися не любить і часто постає перед своїми передплатниками в сумному образі, за що ті її нерідко критикують. Деякі злі язики стверджують, ніби зірка просто не може ворушити своїми губами через те, що вони збільшені хірургічним шляхом. Ці плітки і спровокували знамениту блондинку на розгромний пост в Instagram, пишуть «Дни.ру».

«Мені часто дорікають в тому що я рідко посміхаюся. Особливо «співчуваючі» передплатники-соціопати неодмінно намагаються пояснити цю мою звичку то ін'єкціями ботокса в губи, то надмірним захопленням пластикою... (тут і далі орфографія і пунктуація автора збережені)», — поскаржилася Малиновська. За словами телеведучої, причина її нелюбові до посмішок криється зовсім не в маніпуляціях із зовнішністю.

«Все це кумедно звичайно, але справа бачте в тому, що люди безкінечно, картинно, натягнуто і фальшиво усміхнені, як наприклад Йолка, або будь-яка міс Росія, на мою думку, демонструють лицемірство. І не те щоб я не «За мир у усьому світі!») Хай вибачить мене міс Америка!))) І нехай злостивці твердять, штучна, однак емоції, і душу, і дружбу, і любов я не імітую!» — запевнила темпераментна Маша.

Але й не кривить душею телеведуча, коли говорить про свою щирість. Навіть у бесідах з репортерами Малиновська завжди гранично відверта і безпосередня. Наприклад, зовсім недавно вона розповіла журналістам всю правду про свою шосту пластичну операцію, яка знадобилася зірці для того, щоб виправити асиметрію грудей.

Loading...