Пугачова відправилася з двійнятами до Ізраїлю

Пугачова відправилася з двійнятами до Ізраїлю

Російська артистка Алла Пугачова виїхала в Ізраїль. Під час поїздки її супроводжують 1,6-однорічні двійнята Ліза і Гаррі.

Джерело: Відомості

На відпочинку Примадонна повністю взяла виховання малюків на себе, відмовившись від допомоги нянь, передають «Дни.ру».

Алла Пугачова зупинила свій вибір на Кесарії, де зняла особняк з видом на Середземне море. Примадонна особисто займається Лізою і Гаррі, не залишаючи їх на піклування нянь і помічниць. Молодий чоловік артистки, шоумен і гуморист Максим Галкін приїжджає до дружини і дітей, як тільки в гастрольному турі з'являються вільні дні. Цікаво, що 15 квітня Примадонна відзначить в Ізраїлі 66-й день народження.

До слова, там же поправляє своє здоров'я художній керівник театру «Современник» Галина Волчек. Як розповів журналістам скандально відомий актор Станіслав Садальський, Пугачова і Волчек не так відпочивають в Ізраїлі, скільки відвідують місцевих фахівців.

«Галина Волчек на консультації у ізраїльських лікарів… Лікарі шести столичних поліклінік сьогодні почали італійський страйк, може тому дві зіркові дами надали перевагу єврейським лікарям?» — іронізував в своєму блозі в «Живому Журналі» Садальський, який опублікував фото Волчек в Ізраїлі. 

Loading...