Росіянка забула в московському аеропорту «вантаж 200»

В аеропорту Домодєдово росіянка оформила груз 200 і залишила його.

Джерело: Відомості

Представники правоохоронних органів і служби безпеки аеропорту Домодєдово в Москві виявили залишену труну з тілом покійного у вантажній службі повітряної гавані. Про це повідомляють росЗМІ, інформують Патріоти України.

Незважаючи на те, що вся документація на «вантаж 200» була заповнена правильно, співробітники служби безпеки перевірили його на спеціальній апаратурі: просвітили цинкову труну на скануючому обладнанні, щоб переконатися, що вміст «безпечний».

За словами джерел в правоохоронних органах, труна була доставлена до Москви з Іркутська і зареєстрована на ім’я жінки. За деякими даними, мати перевозила свого сина з Сибіру до Москви для поховання. Проте поки невідомо, чому вона вирішила залишити «вантаж 200» на території аеропорту.

Пізніше поліцейські і співробітники Домодєдово відшукали пасажира, який забув труну з тілом покійного в повітряної гавані. Власником труни виявилася відомий іркутський адвокат Валентина Преїна, яка очолює юридичну контору ТзОВ «Феміда».

За інформацією ЗМІ, приблизно рік тому 68-річна жінка втратила свого сина. За висновком судмедексперта, чоловік помер від серцевої недостатності, але невтішна мати вирішила, що з сином розправилися, щоб помститися їй.

Преїна просила порушити кримінальну справу за фактом смерті її сина, однак слідчі відмовилися це зробити, так як в смерті чоловіка не вбачалося кримінальної складової. В результаті жінка почала оббивати пороги слідства, щоб домогтися ексгумації тіла. Отримавши чергову відмову, відомий адвокат вирішила діяти самостійно: вона витягла з землі тіло і оформила останки сина як «вантаж 200».

«Зараз достеменно невідомо, де весь цей час знаходилося тіло: в землі чи зберігалося у будинку в підвалі. Воно сильно пошкоджене комахами і муміфіковано», – розповіли в службі судмедекспертизи.

Тіло сина Валентини Преїної відправлене у морг. Згідно з російським законодавством, якщо протягом двох тижнів за тілом ніхто не звернеться, то його поховають. 

Loading...