Кожне друге відділення ПриватБанку працює ввечері або у вихідні

Кожне друге відділення ПриватБанку працює ввечері або у вихідні

Термінали самообслуговування ПриватБанку і Приват24 працюють цілодобово.

Джерело: Відомості

Кожне друге відділення ПриватБанку в Україні відкрито для клієнтів у вечірній час та вихідні. Як повідомила прес-служба банку 2 500 відділень ПриватБанку, після 18-00 відкриті для клієнтів 338 найбільших відділення, а 997 банківських офісів ПриватБанку працюють як у будні, так і вихідні дні.

У будь-який час доби отримати всі необхідні послуги — перекази, платежі, погашення кредитів та інші послуги можна через банкомати і термінали ПриватБанку, адреси яких можна дізнатись на сайті. У свята, без перерви і вихідних працює Інтернет-банк Приват24 і мобільні додатки П24, через які можна оплатити будь-який рахунок, купити квиток на транспорт, отримати і відправити переказ, поповнити депозитний рахунок та багато інших послуг.

«ПриватБанк допускає появу провокаційною і фейкової інформації про банк в найближчі дні з боку проросійських сил і ЗМІ», тому ми просимо клієнтів уважно перевіряти інформацію про банк — повідомили в прес-службі ПриватБанку. — На щастя, наші клієнти вже давно навчилися відрізняти правду від пліток і зберігати спокій».

Як відзначають у банку, корпоративні клієнти ПриватБанку, в тому числі державні підприємства і компанії, можуть розпоряджатися коштами на своїх поточних і депозитних рахунках в режимі 24/7 і в будь-якій точці України та світу як через персональних банкірів, так і за допомогою онлайн банку Приват24, отримати доступ до рахунків можна через мобільний додаток Приват24 Business.

Знайти відділення ПриватБанку, що працюють увечері і у вихідні, можна на сайті банку або тут.

Loading...