«Укрпошта», крокуючи в ногу з часом, модернізує свої послуги

«Укрпошта», крокуючи в ногу з часом, модернізує свої послуги

Працівники пошти розповідали про ефективність послуг.

Автор: Олена СТЕПАНЧЕНКО / Джерело: Відомості

«Укрпошта», як велике конкурентоспроможне підприємство, постійно вдосконалюється та прагне йти в ногу з часом. Тому в Міжнародний день клієнта, який відзначають 19 березня, Волинська дирекція УДППЗ «Укрпошта» запросила гостей, щоб презентувати поштові послуги. На захід завітали представники державних структур та приватних підприємств, серед яких потенційні клієнти й ті, з якими пошта співпрацює не один рік.

— Визнання клієнтів є головним критерієм оцінки нашої роботи, — зауважив керівник Волинської дирекції «Укрпошти» Олег Гавришків. — Розуміючи це, ми постійно контролюємо якість і спектр наданих поштовиками послуг. Завжди звертаємо увагу на зауваження та дослухаємося до порад. Ми звикли думати про клієнтів щодня.

Працівники пошти розповідали про ефективність послуг. Зокрема, зупинилися на такій цікавій, як «Власна марка», що стане ефективним іміджевим інструментом компанії, ексклюзивним подарунком до ювілеїв та свят друзів, колег. Фізичні та юридичні особи на купонах «Власної марки» можуть замовити зображення особистого фото, портретів рідних чи близьких, державних діячів, видатних особистостей, товарного знака або логотипа юридичної особи тощо.

Основною стратегією «Укрпошти» є лідируюче становище в такому сегменті ринку, як доставка письмової кореспонденції — простих та рекомендованих листів, бандеролей, поштових карток, секограм та дрібних пакетів. Нині майже у 12 тисячах поштових відділень по всій Україні над цими завданнями працюють до ста тисяч працівників. «Укрпошта» пропонує доступ до 15 мільйонів абонентських поштових скриньок, можливість відстеження руху вашого відправлення за допомогою тренінг-сервісу, безкоштовне зберігання кореспонденції у ваших відділеннях зв’язку протягом одного місяця, SMS-повідомлення ваших клієнтів про поштове відправлення, підтвердження вручення відправлення та можливість його страхування.

Вигідно з допомогою «Укрпошти» пересилати посилки різного характеру: предмети побуту, виробничого призначення, продукти харчування тривалого зберігання, друковану продукцію, рослини, бджоли, медикаменти, овочі, фрукти.

Волинська дирекція УДППЗ «Укрпошта» пропонує послуги з пересилання відправлень із додатковим сервісом «Кур’єрська доставка». Послугою можуть скористатись як фізичні, так і юридичні особи. Приймання та вручення відправлень здійснює кур’єр в офісі, за домашньою адресою, а також безпосередньо в дільниці «Кур’єрської доставки». Поштові відправлення, прийняті до 16 год., доставляються кур’єром адресату в межах обласного центру того ж дня. Відправлення, які пересилаються в Київ, Львів, Рівне, Житомир та до районних центрів Волинської області, доставляються адресату наступного дня, між іншими обласними центрами — за 1–2 дні. Крім того, на замовлення клієнтів кур’єр може доставити за домашньою адресою або в офіс поштові відправлення, які надійшли для доставки у звичайному порядку.

Замовити послугу «Кур’єрська доставка» можна безпосередньо в дільниці кур’єрської доставки та об’єктах поштового зв’язку вашого регіону, а також по телефону або онлайн. У кожній регіональній дирекції «Укрпошти» створено центр управління, завдяки якому контролюється весь технологічний процес приймання, проходження та вручення відправлень кур’єрської доставки в межах області.

Об’єкти поштового зв’язку здійснюють приймання платежів різного виду: за комунальні послуги, телефонний зв’язок, кабельне телебачення, електроенергію, газ, погашення кредитів, поповнення рахунків мобільного зв’язку, інші платежі. Послуга може здійснюватися з укладенням договору на приймання платежів та без укладання договорів. Плата за приймання платежів від фізичних осіб на користь юридичної особи при укладеному договорі з юридичною особою не стягується.

Відновлено послугу «Торговельна виручка». Якщо ваш бізнес пов’язаний із торговельною діяльністю, ви маєте змогу, завітавши до найближчого відділення «Укрпошти», здати отриману виручку для подальшого зарахування на рахунок компанії — юридичної особи.

Поштові перекази залишаються одним із найбільш доступних способів переказу грошових коштів фізичними та юридичними особами як на території України, так і за її межами. Географія поштових переказів нараховує 35 країн по всьому світу, з якими «Укрпошта» має двосторонній обмін. Найпопулярнішими з них є Польща, Латвія, Молдова, Литва і Франція.

Завдяки пошті є можливість рекламувати свої товари або послуги. Це доставка реклами через абонентські скриньки, через операційні вікна та розміщення її в об’єктах поштового зв’язку: рекламний плакат (розміщується в операційному залі на видному місці), підставка для рекламних листівок, рекламний буклет, листівка, наклейка, воблер та ін.

У всіх відділеннях поштового зв’язку можна передплатити улюблені газети, журнали. Кожен охочий може взяти участь у благодійній передплаті преси для захисників України.

Loading...