Терористи з мінометів обстріляли автобус, що їхав до Горлівки: четверо загиблих

Терористи з мінометів обстріляли автобус, що їхав до Горлівки: четверо загиблих

Мінометний обстріл перешкоджав надавати допомогу постраждалим у результаті вибуху.

Джерело: Відомості

Бойовики «ДНР» обстріляли автобус «Артемівськ — Горлівка» з мінометів відразу після того, як він підірвався на фугасі після перетину українського блокпосту. 

Про це у Facebook повідомив заступник начальника міліції Донецької області Ілля Ківа. За його словами, мінометний обстріл, відкритий терористами, перешкоджав рятувальникам української ДСНС і лікарям «швидкої допомоги» надати допомогу постраждалим пасажирам автобуса.

Ілля Ківа стверджує, що вибух стався о 19.00 25 березня за 10 км від Артемівська. Також, за даними заступника начальника міліції області, внаслідок вибуху автобуса загинули чотири людини і 19 отримали поранення.

Згодом МВС оприлюднило список постраждалих унаслідок вибуху автобусу, що їхав до Горлівки. Потерпілі знаходяться у центральній районній лікарні Артемівська.

Повідомляється, що внаслідок вибуху автобусу поранення отримали 19 людей, четверо загинули. Про це повідомляє прес-служба управління МВС України у Донецькій області станом на 23.00 25 березня. Водій автобусу не постраждав.

Особи ще трьох загиблих встановлюються. 

Loading...