ЗМІ: Путін розжився на нові літаки з позолотою та тренажеркою в салоні

ЗМІ: Путін розжився на нові літаки з позолотою та тренажеркою в салоні

Президент Росії Володимир Путін, схоже, вирішив трошки себе порадувати.

Джерело: Відомості

В Інтернеті опубліковано фотографії двох нових літаків «великого Пу»: із двоспальними ліжками, позолоченими меблями, унітазами та навіть тренажерною залою, передає «Таблоїд».

Знімки майбутніх «птахів» російського президента розмістив блогер kungurov. Ексклюзивні кадри він буцімто отримав від джерела з Міноборони Росії.

«До 15-річчя свого сходження на престол наш цар вирішив зробити собі царський подарунок шляхом підгону за рахунок своїх холопів двох лайнерів Іл-96-300. Перший з літаючих членовозів буде побудований у варіанті Іл-96-300 «Салон», нам з вами він обійдеться в 3,75 млрд рублів. Другий буде модифікації Іл-96-300-ПУ (М1), на його будівництво планується витратити 5,2 млрд рублів», — пише блогер.

Наразі літаки доводять до ладу у Воронежі.

«Оздоблення поки зроблене чорнове. На стінах, як припускає моє джерело, будуть висіти деякі твори мистецтва. Хто сказав, що в країні криза, і треба бути скромнішим? Це у вас, лохопедів, криза, а у елітки кризи не буває», — зауважив блогер.

Меблі в літаках Путіна обтягнуті дорогою шкірою, скрізь інкрустовані позолотою, навіть у туалеті. Також Путіну в літаку навіщось знадобилась тренажерна зала. Звісно, раптом Путіну закортить позайматися спортом у повітрі.

Loading...