Гурт «С.К.А.Й» заробив на концертах у Канаді $20 тисяч для жертв війни

Гурт «С.К.А.Й» заробив на концертах у Канаді $20 тисяч для жертв війни

Українські рок-музиканти повернулися з благодійного туру по містах Канади. «С.К.А.Й» дали концерти у Вінніпезі, Ванкувері, Саскатуні і Торонто.

Джерело: Відомості

Колектив зібрав близько 20 тисяч доларів для жертв війни, повідомляє The Mainpeople.

У рамках туру музиканти виконали акустичні версії своїх найвідоміших композицій, а також пісні з четвертого студійного альбому «Край неба» і рок-кавери пісень «Ой, смереко», «Берег ріки» і «Україна» Тараса Петриненка.

Олег Собчук, лідер гурту «С.К.А.Й.» зробив заяву, в якій подякував кожному, хто взяв участь: «Хочеться висловити подяку всім організаторам і координаторам Канадського благодійного туру, а також усім, хто долучився і допоміг нам зібрати кошти для жертв війни. Об'єднавшись всі разом, поєднавши приємне з корисним, ми зробили добру справу. Вдалося зібрати не дуже багато, але якщо цим туром ми змогли врятувати хоча б одне життя, то це вже було зроблено не дарма. Дякую всім!!! Дякую, що незважаючи на відстань і час, ви залишаєтеся українцями. Дякую! Слава Україні!»

За словами благодійної організації OWL Ukrainian Canadian Education Charity, що організувала тур, всі кошти будуть спрямовані на благодійні програми: «Кленова Надія для України» (фінансова та психологічна підтримка пораненим бійцям АТО та їхнім родинам) і «Патріот оборони» (Міжнародний гуманітарний медичний проект, який поставляє українським солдатам аптечки першої допомоги та адаптовані бойові рятувальники).

«Завдяки вашій великодушній щедрості, нам вдалося зібрати в цілому $19,710 ($1,210 у Вінніпезі, $4,200 у Ванкувері, $11,300 в Саскатуні й $3,000 в Торонто)», – заявила Рада директорів OWL Ukrainian Canadian Education Charity.

Loading...