Невідомі спалили автомобіль керівника «Укрзалізниці»

Невідомі спалили автомобіль керівника «Укрзалізниці»

В.о. голови Держадміністрації залізничного транспорту України («Укрзалізниця») Максим Бланк заявляє про підпал невідомими особами його автомобіля BMW в Оболонському районі Києва.

Джерело: Відомості

Про це він написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

«Ось так з сьогоднішньої ночі виглядає мій BMW. Підпал», — написав він, опублікувавши фото свого згорілого авто.

Водночас про нічний підпал в Оболонському районі автомобіля BMW повідомляє прес-служба столичної міліції.

«Вогнем пошкоджена частина автомобіля. Під час пожежі ніхто не постраждав. Міліція з'ясовує причини займання транспортного засобу», — йдеться в повідомленні прес-служби.

За інформацією міліції, в ніч на середу, 25 березня, до чергової частини Оболонського РУ ГУМВС України в місті Києві надійшло повідомлення про загорання автомобіля біля одного з будинків на проспекті Героїв Сталінграду.

На місці події до правоохоронців звернувся власник транспортного засобу — 41-річний місцевий житель. За його словами, автомобіль він залишив о 22:00 біля будинку на стоянці, що не охороняється. Близько 02:00 чоловік почув, що спрацювала автосигналізація, коли він вийшов на вулицю, то побачив, що його автомобіль горить.

Міліція проводить подальшу перевірку і з'ясовує причини займання автомобіля, після чого буде прийнято відповідне процесуальне рішення.

«Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.194 Кримінального кодексу України (умисне знищення або пошкодження чужого майна)», — йдеться в повідомленні прес-служби.

Loading...