Син Ахметова одружився з донькою сербського «цукрового короля»

Син Ахметова одружився з донькою сербського «цукрового короля»

Син найбагатшого українця Рината Ахметова — Дамір — одружився.

Джерело: Відомості

Тепер він і його сербська обраниця облаштовують сімейне гніздечко в One Hyde Park, найдорожчому будинку Лондона. Мама Діани Костич, з якою син Ахметова зустрічався майже десять років, розповіла, що пара одружилася і зараз зайнята ремонтом у своїй квартирі.

Видання «Вести» знайшло свіжу публікацію сербського глянцевого журналу Star, в якій стверджується, що спадкоємець українського мільярдера Рината Ахметова і старша дочка сербського аграрного бізнесмена Міодрага Костича зв'язали себе узами шлюбу. За інформацією журналістів, дизайнер одягу Мар'яна Маттеус, мама нареченої, взялася допомогти молодим з інтер'єром житла. Обстановка обійшлася парі в $104 тис. Саме стільки за свої послуги взяла Маттеус зі своєї рідні.

«Вона нічого не робить безкоштовно та за кропітку роботу зажадала гонорар. Пентхаус в найрозкішнішій висотці британської столиці був куплений чотири роки тому, але тільки зараз Мар'яна запропонувала дітям оформити простір по фен-шуй», — повідало сербським кореспондентам джерело, наближене до сім'ї.

Про роман 25-річного Даміра і 23-річної Діани стало відомо восени 2011 року. Пара разом вчилася в елітній школі пансіонного типу Le Rosey в Швейцарії. Після випуску закохані переїхали до Англії. Хлопець отримав ступінь магістра наук в області фінансів в Sir John Cass Business School при Лондонському університеті. У цьому ж вузі Діана здобувала вищу освіту на факультеті менеджменту.

Весілля довгий час відкладали то через навчання Костич, то через роботу Ахметова-молодшого. Дамір став членом наглядової ради ДТЕК, найбільшої енергетичної компанії в Україні.

Зазначимо, що це досить вигідний для двох сімей союз. Адже Міодраг Костич, за версією сербського журналу Forbes за 2013 рік, є найбагатшою людиною в країні з капіталом в $255 млн. Його називають «цукровим королем», так як олігарх є чи не монополістом на місцевому ринку. До речі, в Україні у Костича є частина бізнесу — компанія-виробник зернових культур Agro Invest Ukraine.

Loading...