Бойовики впродовж останньої доби кілька разів безуспішно атакували сили АТО

Бойовики впродовж останньої доби кілька разів безуспішно атакували сили АТО

Російсько-терористичні війська на Донбасі протягом доби в порушення Мінських домовленостей більше 20 разів обстріляли позиції українських військ, зафіксована спроба атаки на позиції українських військ.

Джерело: Відомості

Прог це у Фейсбуці повідомив координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

Найбільш інтенсивно противник вів обстріл на Приморському напрямку. Із застосуванням 120-мм мінометів і станкових гранатометів бойовики і російські найманці обстріляли позиції українських військ в районі н.п. Широкино, Старомар'ївка, Новоселівка, Миколаївка. Також були обстріляні позиції українських військ на Донецькому напрямку в районі н.п. Піски, Гранітне та Авдіївка (головним чином застосовувалися 120-мм і 82-мм міномети, по Авдіївці противник застосував бронетехніку — з заздалегідь підготовлених позицій вели вогонь 2 танки, також на цій ділянці були застосовані станкові гранатомети СПГ-9).

У районі н.п. Майорський (Артемівське напрямок) група противника чисельністю до 2-х взводів за підтримки 3-х одиниць бронетехніки атакувала передові позиції українських військ. В результаті бою українські підрозділи прицільним вогнем з підготовлених позицій, а також тактичним маневром спочатку зупинили просування підрозділів противника, а потім змусили відійти його на вихідний рубіж.

У районі н.п. Сокільники (Луганське напрямок) бойовики силами до 2-х взводів двічі намагалися під прикриттям інтенсивного стрілецького вогню зблизитися з позиціями українських військ — обидва рази безуспішно, в результаті вимушено відійшовши на вихідний рубіж.

Loading...