Українські клуби змагалися в Луцьку за звання чемпіона з кіокушинкайкан карате

Українські клуби змагалися в Луцьку за звання чемпіона з кіокушинкайкан карате

21 березня в місті Луцьку пройшов Чемпіонат України ІКО Мацушима з кіокушинкайкан карате серед юнаків та юніорів.

Джерело: Відомості

Це вже десяті за рахунком змагання з 2006 року, що проводяться на Волині Українською Федерацією «Кіокушинкайкан Карате».

До Луцька приїхало 18 клубів з 10 областей України. Майже 240 кращих спортсменів змагались у 25 категоріях за звання Чемпіона України. Головний суддя змагань — голова правління Української федерації Кіокушинкайкан карате, Бранч Чіф України – Шихан Дмитро Волинець 5 дан. На урочистому відкритті змагань був присутній заступник начальника управління у справах молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації Ігор Дмитришин.

Чемпіонат проходив традиційно в ТРЦ «Адреналін Сіті». Поєдинки проходили на двох татамі, які обслуговували три команди суддів. Рефері на татамі виступили: Шихан Іван Звіздун (5 дан, м. Дніпродзержинск), Сенсей Дмитро Головін (3 дан, м. Дніпропетровськ) та Семпай Вадим Шумик (2 дан, м. Луцьк).

Щороку тренери привозять до Луцька все більше підготовлених та кваліфікованих спортсменів. В результаті жорсткі та видовищні поєдинки, важкі та виснажливі фінали. Декому доводилось проводити по 5 поєдинків.

Незважаючи на таку кількість учасників, сам чемпіонат пройшов дуже швидко та в дружній атмосфері. Як підсумок — діти задоволені, тренери та представники теж. По закінченню Чемпіонату Шихан Дмитро Волинець підсумував: «Головне що отримали тут спортсмени, — це не кубки та медалі, а досвід, який можна здобути лише на татамі, враження які передати дуже складно, та поштовх до подолання нових вершин». 

Loading...