Анджеліна Джолі готується до видалення яєчників

Анджеліна Джолі готується до видалення яєчників

Відома голлівудська актриса Анджеліна Джолі продовжує профілактичну боротьбу з можливим захворюванням онкологією.

Джерело: Відомості

Артистка зізналася, що готується до операції з видалення яєчників і повідомила, що перебуває в стані менопаузи.

Актриса, режисер і посланець ООН у справах біженців Анджеліна Джолі розповіла про менопаузі у своїй замітці для газети The New York Times, передають «Дни.ру».

«Я хотіла, щоб інші жінки із зони ризику знали про існуючі варіанти. Я обіцяла, що продовжу повідомляти будь-яку наявну інформацію, яка може виявитися корисною, в тому числі про моєї наступної превентивної операції, видаленні яєчників і фаллопієвих труб», — повідала Анджеліна Джолі.

За словами актриси, це менш складна операція в порівнянні з мастектомією, але її наслідки більш серйозні, оскільки у жінок починається «вимушена менопауза». Як розповіла Джолі, вона готувала себе фізично і емоційно, обговорювала варіанти з лікарями, вивчала варіанти в рамках альтернативної медицини.

Голлівудська діва без сорому зізналася, що зараз у неї відсутні місячні. Однак причина не в вагітності, а в терапії, яку вона проходить в ході боротьби з можливим раком. «Незалежно від гормонозамісної терапії, яку я проходжу, я тепер в стадії менопаузи. Я не зможу більше мати дітей, і я очікую деяких фізичних змін», — розповіла Джолі. Актриса також заявила, що спокійно ставиться до свого майбутнього, і «не тому, що я сильна, а тому, що це частина життя». «Боятися нема чого», — заявила вона.

На закінчення Джолі повідомила: «Найважливіше — це дізнатися про існуючі варіанти і вибрати те, що правильно особисто для вас». Незважаючи на те, що вона робить всі можливі кроки для зміцнення здоров'я, Анджеліна не приховує, що все одно може захворіти на рак. «Неможливо усунути весь ризик, і факт в тому, що я залишаюся схильною до раку. Я буду шукати природні способи посилити мою імунну систему», — зазначила актриса і додала, що незважаючи ні на що відчуває себе жіночною.

Нагадаємо, в 2013 році вся світова громадськість була шокована визнанням Анджеліни Джолі, що вона зважилася на видалення молочних залоз. На цей крок вона пішла через високий ризик розвитку раку. Справа в тому, що у віці 56 років після десяти років безплідної боротьби від раку померла її мати. Після медичного огляду з'ясувалося, що і сама актриса є носієм «ракового» гена BRCA1. 

Loading...