Якщо США дадуть Україні зброю, Росія стане відкрито підтримувати бойовиків

Якщо США почнуть поставки зброї в Україну, Кремль відкрито підтримуватиме бойовиків, в тому числі й озброєнням.

Джерело: Відомості

Російський парламент повинен знову надати президенту РФ право вводити війська в Україну, якщо США почнуть реальні поставки озброєння в цю країну, вважає перший заступник голови фракції «Справедлива Росія» Михайло Ємельянов, передає Еспресо.TV.

«Ми вважаємо, що наш парламент не повинен проходити повз цієї заяви. Якщо реально Сполучені Штати почнуть поставки летальної зброї в Україну, ми повинні не соромлячись почати підтримувати ополченців, в тому числі озброєнням, і повернути президенту право вводити війська на територію України», — сказав Ємельянов журналістам.

На його думку, Росія не може дозволити створити з України «міжнародного бойовика, заточеного проти Росії».

«Це свідчить про те, що США абсолютно не зацікавлені в деескалації конфлікту в Україні. Сполучені Штати намагаються в будь-який спосіб озброїти Україну, тому що в їх геополітичних планах Україна є тою, стримуючою по відношенню до Росії державою, яка потрібна США, щоб не дати Росії розвинутися в нову супердержаву», — зазначив депутат.

Нагадаємо, Палата представників Конгресу США переважною більшістю прийняла в понеділок резолюцію, яка закликає президента країни негайно надати Україні летальну зброю. 

Loading...